Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. December 01. 09:25, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Ismét karácsonyi mezben a Hydro Fehérvár AV19

Az elmúlt szezonokban nem volt hiány különleges ötletekben, ha a csapat karácsonyi mezéről van szó.

A mézeskalács figuráktól a karácsonyi manókig széles skálán mozogtak a speciális öltözékek, és idén sem lesz másképp: ugyanakkor a 2023/2024-es szezonban nem csupán a minták teszik különlegessé a csapat mezeit, hanem a tervezés módja.

A Hydro Fehérvár AV19 csapatánál már-már hagyományosnak mondható, hogy a decemberi hazai mérkőzéseken adventi mezben lép jégre.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=677423087534935

A mesterséges intelligencia egyre inkább jelen van világunkban, segítségével pedig már nem csak szövegek hozhatók létre, hanem bizony képek is. Az idei adventi mez tervezése során a klub a mesterséges intelligenciát vette igénybe: a Midjourney a mez alap dizájnját készítette el, természetesen a reklámok már a gyártási szakaszban kerültek rá a dresszre. A tervezést sok próbálkozás övezte, hiszen a programnak pontos megfogalmazást kellett adni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, így az alábbi paraméterek kerültek meghatározásra: a mez fő színei, az alkalom (karácsonyi mez egy profi jégkorongcsapat számára), valamint az, hogy a mez mit szimbolizáljon (adja vissza a karácsonyi hangulatot). A mezen található formákat a program tervezte.

A csapat bízik benne, hogy az idei karácsonyi szerelés, amelyet már a pénteki, Villach elleni találkozón is visel a gárda, elnyeri a szurkolók tetszését. A mezek, az elmúlt évekhez hasonlóan árverésre kerülnek majd, a december 26-án pedig a nyertesek a játékosoktól vehetik át. A mez játékos névvel és számmal éppen ezért nem elérhető, azonban egyedi névvel és számmal rendelhető az av19shop.hu oldalon.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fehérvár AV19

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.