Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Június 22. 15:42, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Jövő héten kedden kezdődik a Zombori út felújítása

Jövő héten kedden kezdődik a Zombori út felújítása

Jövő héten kedden kezdődnek a Zombori út felújítási munkái.

A munkálatok idején szakaszokban zárják majd le az utcát: elsőként a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori út 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozása kerül lezárásra. A kivitelezés alatt a 17-es és a 22-es számú autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Kérik a lakosok és a közlekedők türelmét és megértését.

Június 26-án, kedden megkezdődnek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái a STRABAG Általános Építő Kft. kivitelezésében. A tervek szerint hét hónap áll a cég rendelkezésére, hogy befejezzék a felújítást (ez kedvezőtlen téli időjárás esetén módosulhat).

A munkálatok idején a Zombori utat 100-150 m-es szakaszokban zárják le teljes szélességben, az utca további szakaszait zsákutcaként lehet majd használni. Az egyes lezárási szakaszokról a lakókat a kivitelező írásban értesíti.

Az első szakaszként június 26-án, kedden 8 órától a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori u. 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozása kerül lezárásra.

A munka teljes idején a 17-es és a Könnyűfémműt érintő 22-es számú autóbuszok a Zombori út helyett a Topolyai út – Verseci út – Topolyai út útvonalon közlekednek. A városból kifele tartó buszok a Zombori út (Budai út) megállóban és a Verseci úton (Könnyűfémmű), míg a centrum felé közlekedők a Verseci út (Könnyűfémmű) után a Budai út (Donát u.) megállóban állnak meg.

Kérik a lakosság és az utazók megértését és türelmét, a kisgyermekek fokozott felügyeletét, valamint felhívják a figyelmet, hogy a korlátokkal lezárt munkaterületen nem lehet közlekedni.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.