Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Július 05. 08:27, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Júliusban is fogad ügyfeleket az Egyenlő Bánásmód referens

Júliusban is fogad ügyfeleket az Egyenlő Bánásmód referens

Bizonyára többen tapasztalják, hogy hátrányos megkülönböztetés éri őket különböző élethelyzetekben, vagy éppen egy ügyintézés során más emberekhez képest.

Számukra nyújt segítséget az Egyenlő Bánásmód Hatóság megyei referense. Dr. Szatmári Éva júliusban két alkalommal tart ügyfélfogadást.

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény felsorolja és védeni kívánja a következő tulajdonságokat: a nem, faji hovatartozás, bőrszín, nemzetiség, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozás, anyanyelv, fogyatékosság, egészségi állapot, vallási vagy világnézeti meggyőződés, politikai vagy más vélemény, családi állapot, anyaság (terhesség) vagy apaság, szexuális irányultság, nemi identitás, életkor, társadalmi származás, vagyoni helyzet, foglalkoztatási jogviszony, érdekképviselethez való tartozás, vagy egyéb helyzet, illetve tulajdonság.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Fejér megyei referense, dr. Szatmári Éva ügyvéd fogadja mindazokat, akik panaszt kívánnak tenni az őket ért hátrányos megkülönböztetés miatt, illetve jogi segítséget, tanácsot szeretnének kapni. A szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe Székesfehérváron, a Regionális Álláskeresők Egyesülete Tolnai utca 10. szám alatti irodájában. Júliusban két alkalommal, 5-én és 19-én, szerdai napokon 11:30 és 15:30 óra között lesz ügyfélfogadás.

Keresse fel Dr. Szatmári Éva Fejér megyei egyenlőbánásmód-referens ügyfélfogadását!

Elérhetőségek:
+36 30/ 960-2657,
eva.drszatmari@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.