Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Szeptember 24. 12:48, szombat | Belföld
Forrás: mti

Katonák sérültek meg egy M0-son felborult terepjáróban

Katonák sérültek meg egy M0-son felborult terepjáróban

Felborult egy terepjáró szombat reggel az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Törökbálint közelében, a balesetben több katona sérült meg - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy az autóút 6-os kilométerénél, az Annahegyi pihenőnél történt balesetben a terepjáróban utazó négy katona közül egy súlyosan sérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba, három társa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) kommunikációs osztálya az MTI megkeresésére közölte, a balesetben egy MG-270 típusú katonai terepjáró borult fel, amikor annak sofőrje egy ütközést akart elkerülni. A járműben utazó négy katonát az MH Egészségügyi Központba szállították, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy egy katona 8 napon túl gyógyuló, három katona pedig könnyű sérüléseket szenvedett - tették hozzá.



Csámpai Attila korábbi tájékoztatása alapján a beleset helyszínén még a délelőtti órákban is tartott a helyszínelés, amelyben a törökbálinti tűzoltók segédkeznek, a forgalom egy sávban halad. Az Útinform közlése szerint a környéken torlódnak a járművek.

Címkék: baleset, katona, M0

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink