Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Január 02. 08:49, vasárnap | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Két hét után január 3-án kell először fizetni a parkolásért Székesfehérváron

Két hét után január 3-án kell először fizetni a parkolásért Székesfehérváron

Az új esztendő első munkanapjától, január 3-tól kell ismét fizetni a parkolásért Székesfehérváron.

A 2021-es éves bérletek ezúttal is 2022. január 31-ig érvényesek. Újdonság, hogy már online is kiválthatók a lakossági parkolóbérletek a szekesfehervar.hu honlapon keresztül.

Hétfőtől újra fizetős parkolás, a patkolóbérletek január 31ig érvényesek

Régi hagyomány Székesfehérváron, hogy az Önkormányzat díjmentessé teszi a parkolást az évvégi ünnepek alatt, ezzel is megkönnyítve a váráslást és a rokonlátogatásokat a családok számára. Ez idén is így volt, 2021. december 20. és 2022. január 2. között nem kell parkolási díjat fizetni Székesfehérváron. Az első fizetős nap január 3-a, hétfő, azaz az új esztendő első munkanapja lesz.

A 2021-es éves parkolóbérletek 2022. január 31-ig érvényesek. A lakossági parkolóbérletek is kiválthatóak online a szekesfehervarparkolas.hu honlapon, melyből közel nyolcezer darabot igényelnek évente a fehérváriak. Az interneten kiváltott bérletek papír alapon nem kerülnek majd kiadásra, ugyanis a parkolóőröknél található ellenőrző eszköz online adatbázisa tartalmazza a kiváltott bérletekhez tartozó rendszámokat és annak helyszínre vonatkozó jogosultságát is.

szekesfehervar.hu

Címkék: parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 06. 11:08, péntek | Helyi

18-50 év közöttiek figyelem! Ekkor küldheti a Magyar Honvédség a behívóparancsot!

Mi történik abban az helyzetben, ha az ukrán- orosz háború olyan komolyra fordul, hogy szükség lehet a hadrafogható férfiak és nők mozgósítására

2022. Május 04. 11:16, szerda | Helyi

Elkészült a Virágóra beültetése - elkezdte a Városgondnokság az egynyári virágok ültetését

A Városház téri II. világháborús emlékműnél kezdték a Városgondnokság kertészei az egynyári virágok beültetését a fehérvári virágágyásokba és a Virágóra beültetését is befejezték még kedden délután.

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.