Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 17. 09:58, hétfő | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Kiszakadt a gólzsák, kilencet ütött a Volán a Dornbirnnak!

Kiszakadt a gólzsák, kilencet ütött a Volán a Dornbirnnak!

Az Innsbruck elleni vereség után javított az EBEL középszakaszában a Hydro-Fehérvár AV19.

A sereghajtó Dornbirn ellen már az első percben vezetést szereztek Erdélyék, utána pedig további gólokat lőve kiütötték ellenfelüket. Ismét rájátszást érő helyen áll a Volán.

Szenzációsan kezdett a Fehérvár, és ez az első percre ugyanúgy igaz, ahogy az egész első harmadra. 22 másodperc után már vezetést mutatott az eredményjelző (Erdély Csanád köszönt be), majd a Dornbirn támadásait túlélve még hármat lőttek a hazaiak az első húsz percben! Tulajdonképpen el is dőlt a meccs. főleg mert végre tényleg jól játszott a Volán. A vendégek szépítő gólja csak az ötödik fehérvári találat után érkezett, de sokat nem számított, mert újabb három hazai gól volt a válasz rá.

Így aztán a harmadik harmad már 8-1-es vezetésről indult, ebben is ütött azért még egy emberelőnyös gólt Antti Karhula csapata. A kapuscsere sem segített tehát a Dornbirnon, a szezon legsimább győzelmét aratta a Volán. Persze ilyenkor sohasem teljesen reális a különbség, de ezúttal a minden sorában remeklő Fehérvár kárpótolta szurkolóit a pénteki vereség után. Egyben visszavágott a Dornbirnnak a januárban elszenvedett hazai vereségért.További jó hír, hogy a Fehérváron még győztes Innsbruck otthon kapott ki a Znojmótól, így ismét rájátszást érő helyre ugrott a Volán.

Hydro Fehérvár AV19 - Dornbirn Bulldogs 9-1 (4-0, 4-1, 1-0)
Gl.: Erdély (2), Kuralt (2), Timmins, Yogan, Mihály, Campbell, Girard, illetve Haussle.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fehérvár AV19, hoki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.