Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Június 18. 15:29, vasárnap | Helyi
Forrás: albakosar.hu

KIVETÍTŐN IS MEGTEKINTHETŐ A BAJNOKI DÖNTŐ

KIVETÍTŐN IS MEGTEKINTHETŐ A BAJNOKI DÖNTŐ

AZ ÖSSZES JEGY ELFOGYOTT

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a vasárnap délelőtti pénztárnyitást követően nem sokkal az összes jegy gazdára lelt.

- Köszönjük a megtisztelő érdeklődést, nagy öröm, hogy ennyien szeretnek bennünket és szurkolnak nekünk. Azonban a csarnokunk befogadó képessége véges, a jegyek elfogytak, több szurkolót nem tudunk beengedni a létesítménybe. Azonban szeretnénk, hogy senki ne maradjon le a közös élményről, ezért azokat is várjuk a csarnokhoz, akik nem rendelkeznek jeggyel. Az Alba Regia Sportcsarnok főbejáratánál elhelyezett, hatalmas kivetítőn megtekinthető a mérkőzés.

Jöjjön el mindenki, szurkoljon a csapatnak! Miután az átlagosnál nagyobb lesz a hangzavar a Gáz utcában, ezért a környékbeli házakban lakók megértését kérjük! - közölte Balássi Imre, az Alba Regia SC elnöke.


AZ UTOLSÓRA ÖSSZESZEDJÜK MAGUNKAT

Szerettük volna pénteken lezárni az aranycsatát, de a hazaiak jobbak voltak az Aréna Savariában. A sárga-feketék végig vezetve nyertek, 82-69-re győztek, ezzel kicsikarták, hogy a hétvégén ismét pályára lépjenek az Alba Regia Sportcsarnokban. Centerünk, Keller Ákos szerint a mindent eldöntő ütközet során jobb játékra lesz szükség a diadalhoz.

- Szombathelyen rosszul kezdtünk, a vendéglátók elléptek tíz ponttal az első negyed végére, a folytatásban is csak futottunk az eredmény után. A második félidő elején volt egy jobb időszakunk, feljöttünk öt pontra, de a közelebb nem sikerült.

Sok volt az üresjáratunk, fontos labdákat adtunk el, ráadásul sok támadó lepattanót engedélyeztünk a vasiaknak. Továbbá üres hármasokat is dobhattak, ezeket jó százalékkal értékesítették. Mindenképpen szeretnénk megszerezni az aranyérmet, az egész szezonban erre készülünk. Tudjuk, ehhez jobb játékra lesz szükségünk, mint amit pénteken este produkáltunk. Vasárnap estére összeszedjük magunkat - közölte válogatott centerünk.

A bajnoki döntő utolsó meccse 21 órakor kezdődik a Gáz utcában.

Hajrá Alba! Hajrá Fehérvár!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.