Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2018. Január 18. 18:17, csütörtök | Helyi
Forrás: feol.hu

Különleges csajos estet tartanak a Barátság moziban

Különleges csajos estet tartanak a Barátság moziban

A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat keretében várják február 3-án, szombaton 16 órától az érdeklődőket. Mottó: „Építs az erősségeidre, és légy az, aki lehetnél!„

A filmszínház az est bevezetéseként 16 órakor a Jöjj el napfény! című francia romantikus vígjátékot vetíti, melynek témája a változtatás, újrakezdés és olyan színészék közreműködésével készült, mint Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Alex Descas és Gérard Depardieu. Claire Denis filmjében egy Párizsban élő vonzó, erős szexuális aurával rendelkező nő (Isabelle), aki elvált festőművészként kezd új életet és igyekszik megtalálni az igaz szerelmet. Vajon sikerül neki?

„Az önmenedzselésedben tudlak motiválni, ha döntöttél, hogy változtatsz. Kis lépésekkel vagy ugrással, felmérjük, hogy hol tartsz most, és hova akarsz eljutni. A lehetséges verziók közül kiválasztjuk a hozzád illőt, a neked megfelelőt. A változtatásodhoz szükséges erőt pedig a megerősödött önbizalmaddal menedzselheted. Csináld, amit szeretsz, tanuld, ami érdekel, és megtalálod az életfeladatodat! Ez az értelmes élet alapja!”

Ezekkel a gondolatokkal motiválja könyveinek és blogjának olvasóit Jakab Gyöngyi nőismereti tréner, akinek előadása a Művészetek Háza kávézójában, este 18 órakor veszi kezdetét.

Az előadás és beszélgetés hangulatához az Arany Páva díjas népzenész, Kiss László Arany Páva-díjas moldvai szerelmes dallamokkal járul hozzá, majd ezt követően a rendhagyó csajos est Horváth Márk és Mits Marci jazzkoncertjével zárul

Az eseményre a belépés ingyenes, de a filmvetítésre a férőhelyek korlátozott száma miatt jegyet kell foglalni – írja a Barátság mozi honlapján.

feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.