Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Október 20. 15:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott autóval ment lopni

Lopott autóval ment lopni

A nyomozók őrizetbe vették a véméndi tolvajt, és kezdeményezték letartóztatását.

A mohácsi nyomozók kedden gyanúsítottként hallgattak ki egy 32 éves véméndi férfit. A gyanú szerint a férfi előző nap este ellopott egy, az utcán parkoló teherautót, amelyben benne hagyták az indítókulcsot. Pár óra múlva, az M60-as autópálya kozármislenyi lehajtójánál pechére kifogyott az üzemanyag az elkötött járműből, így a rendőrök hamar a nyomára akadtak – közölte a rendőrség.

Az intézkedés során az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel vezetési jogosultsága szünetel egy korábbi ittas járművezetés miatt. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig ismét pozitív jelzést adott.

Az egyenruhások a teherautót, a platóján szállított szerszámgépeket, valamint két laptopot is lefoglaltak. A férfit előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. A nyomozóknak azt is elmondta, hogy miután ellopta a kocsit, egy szekszárdi telephelyre ment, a platón talált szerszámgépeket és a laptopokat ugyanis onnan tulajdonította el. A nyomozók a lefoglalt dolgokat visszaadták a tulajdonosaiknak.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás miatt nyomoznak a mohácsi rendőrök, és kezdeményezték letartóztatását. A véméndi sofőrrel szemben az engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárás is indult.

Címkék: lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.