Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Augusztus 02. 18:07, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Megnyitotta kapuit a 20. Fezen - látogatócsúcsra számítanak a fesztiválon

Megnyitotta kapuit a 20. Fezen - látogatócsúcsra számítanak a fesztiválon

Megkezdődött a jubileumi, 20. FEZEN fesztivál, amely a rendezvény történetének legerősebb programjával, öt zenei helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja a látogatókat.

A fesztivál történetében először elfogytak a bérletek és a szombati napijegyek is, ezek alapján nézőcsúcsra számítanak a négynapos rendezvényen, mely szerda délelőtt nyitotta meg kapuit a közönség előtt.

Már délelőtt 11 óra körül több száz fiatal érkezett az Új Váralja sorra, hogy elfoglalja sátorhelyét és megkezdje a ráhangolódást a délutáni és esti koncertekre. Az idén a szervezők egy FEZEN 2017 applikációval is készültek Androidra és IOS-re is, hogy a fesztiválozóknál minden infó kéznél legyen és azonnali üzenetben értesüljenek az aktualitásokról.

A szervezők felhívják a figyelmet arra is, hogy az Új Váralja sori bejárat felől érdemes érkezni, a gyorsabb bejutás érdekében. A FEZEN az Alba Volánnal közösen indít buszjáratokat, minden nap délután három járat indul a Bregyóból a fesztiválra és éjszaka három járat indul vissza.

Az első napon a fiatalabb generáció kedvencei lépnek színpadra a FEZEN-en, a Harman színpadon a Welhello és a Halott Pénz koncertezik. A Hammerworld csarnokba a magyar punk krémje érkezik a Prosectura és a HétköznaPICSAlódások révén. Szerdán olyan metal klasszikusokat is hallhatunk, mint az Ossian, vagy a Moby Dick.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.