Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 28. 15:04, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Nem vállalják a kockázatot: Felcsúton játszik júliusban a MOL Fehérvár

Nem vállalják a kockázatot: Felcsúton játszik júliusban a MOL Fehérvár

Közleményben jelentette be honlapján a MOL Vidi (júliustól: MOL Fehérvár FC), hogy az Európa-liga selejtező első körében (és továbbjutás esetén a másodikban is) a felcsúti Pancho Arénában

játszik hazai pályán a csapat. A fehérvári stadion öltözőblokkjai a baktériummal fertőzött víz miatt jelenleg nem használhatók rendeltetésszerűen.

A fehérvári klub közleménye:

"A Fehérvár F.C. Kft., mint a mérkőzésekért, és az azon résztvevőkért teljes körűen felelős rendező, a rendelkezésre álló információk alapján nem látja garantáltnak a biztonságos mérkőzésrendezés körülményeit Sóstón.

Ahogyan azt a Székesfehérvár Önkormányzata által a mai napon kiadott közlemény is elismeri, a főépületben található öltözőblokkok nem használhatóak rendeltetésszerűen, így az üzemszerű és kockázatmentes működés nem biztosított a sportolók, a szakmai stábok, a játékvezetők és a mérkőzés szervezésében résztvevő egyéb szereplők részére sem. A közlemény továbbá úgy fogalmaz "az öltőzők használhatósága is biztosított lehet az első tervezett hazai mérkőzés időpontjáig" tehát pillanatnyilag nincsen garancia arra, hogy a probléma valóban megnyugtatóan megoldásra kerül.

Tekintettel arra, hogy klubunkat a józan ész és a felelősségtudat mellett az UEFA szabályzatai is kötelezik, nem vállalhatunk sem a lebonyolítást veszélyeztető, sem egészségügyi kockázatot, így a felcsúti Pancho Aréna került kijelölésre az Európa Liga 1. (illetve továbbjutás esetén a 2.) selejtezőkörének otthon adó stadionként.

Megértjük szurkolóink érzéseit, klubunk is csalódott, hogy egyelőre nem játszhatunk nemzetközi mérkőzést új otthonunkban, ugyanakkor a lehetséges rendezési és egészségügyi kockázatokat felmérve nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne átgondolt, felelős döntés szülessen. Bízunk benne, hogy a fennálló helyzet a lehető legrövidebb idő alatt rendeződik, így mielőbb újra a Székesfehérváron szurkolhatunk a csapatnak! A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük.

A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkról hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat."

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.