Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Március 30. 18:16, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Netről indítható fűtés a Széphő Zrt-nél - egyszerűbben jelezhetnek a közös képviselők

Netről indítható fűtés a Széphő Zrt-nél - egyszerűbben jelezhetnek a közös képviselők

Elindult a Széphő Zrt. internetes felületén keresztül az az igénybejelentő rendszer, amelyen keresztül a leállításra és elindításra vonatkozó kérést közvetíthetik a közös képviselők.

A rendszerbe való belépést követően a képviselők csak a saját kezelésükben lévő épületet látják, így igényeiket is csak ezekre a házakra kezdeményezhetik.

Eddig csak e-mailben, faxon és személyesen kérhették a Széphőnél a közös képviselők a fűtési szezonon kívüli indítást. A Széphő fejlesztésének köszönhetően mostantól a szolgáltató weboldalán jelezhetik az illetékesek a lakók igényét.


„A fűtési idényen belül, illetve az előfűtés és az utófűtés időszakában a közös képviselő egy egyszerű rendszeren keresztül tudja eldönteni és napról napra változtatni, hogy akar-e fűtést az adott társasházban, vagy nem. Regisztrációt kaptak felhasználónévvel és jelszóval, az általuk kezelt társasházak megjelennek a webes felületen és a Széphő honlapján keresztül két-három kattintással jelzést küldhetnek a Széphőnek.” - mondta el Vajda Ádám, a Széphő Zrt. jogi és üzemeltetési igazgatója.

Az interneten keresztül egyszerre több társasház fűtését is el lehet indítani, vagy leállítani. 2019-től csak az új rendszeren keresztül vagy személyesen tudnak jelezni a közös képviselők a Széphő felé.

szekesfehervar.hu

Címkék: széphő, távfűtés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.