Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Június 20. 10:15, kedd | Belföld
Forrás: forumhungary.hu

Noomi Rapace odacsap a terroristáknak

Noomi Rapace odacsap a terroristáknak

Noomi Rapace svéd színésznő, vagyis a tetovált lány első megformálója legújabb akciófilmjében terroristákkal száll szembe. CIA-ügynökként egy biológiai fegyver elszabadulását próbálja megakadályozni Londonban.

Egy terrorizmussal gyanúsított személyt megy kihallgatni, de hamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy ez az ügy sokkal kacifántosabb annál, mint amit kezdetben hitt. Uram, ellenség férkőzött közénk – mondja a telefonba a megdöbbent Rapace, mielőtt kiiktatna pár addig szövetségesnek hitt öltönyös alakot.

Az előzetes tele van ismerős arcokkal, Michael Douglas, John Malkovich és Toni Collette is magas rangú hivatalnokot alakít, és egyáltalán nem biztos, hogy mindegyikükben érdemes megbízni.

Orlando Bloom és Noomi Rapace

Orlando Bloom és Noomi Rapace

A mozgalmas, akciókban bővelkedő előzetes szerencsére nem lövi le a történet fordulatait, annyi derül ki, hogy Rapace-t hamarosan már a rendőrség is üldözi, és egyedül a brit titkosszolgálat ügynökére számíthat, akit Orlando Bloom formál meg.

Bizalomgerjesztő színészgárda, kemény arcok, pörgős akciók, mindent belengő bizalmatlanság és paranoia – minden adott egy izgalmas, az ember pulzusát magasan tartó kémthrillerhez.

Az Élesítve (Unlocked) című akció thriller várhatóan június végén kerül a magyar mozikba.

Címkék: akció, kémtörténet, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.