Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 07. 19:05, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban - június 17-ig lehet jelentkezni

Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban - június 17-ig lehet jelentkezni

A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 17-ig.

Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.

A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni, ami kiváló tapasztalatszerzési és kereseti lehetőség a középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak.

Hivatalsegéd –közreműködés iratok rendezésében, szállításában – vagy segédmunkás – bútorok, irodaszerek, kellékanyagok mozgatása – munkakörökre lehet jelentkezni, a fizetés bruttó 111.750 forint.

Azok a 16-25 éves székesfehérvári diákok jelentkezhetnek a programra június 17-e 16 óráig, akik nappali tagozaton tanulnak. A foglalkoztatás a július 1-31-ig vagy az augusztus 1-31-ig tartó turnusban, napi 6 óra munkaidővel, munkaszerződéssel történik. A turnusoktól eltérő időtartamra nem lehet jelentkezni.

A diákmunkára e-mailben lehet pályázni: a szemelyugy@pmhiv. szekesfehervar.hu címre hiánytalanul kitöltött és elküldött jelentkezési lappal és valamennyi melléklet csatolásával, tárgyként a „DIÁKMUNKA” szót kell beírni. Regisztrációval a Székesfehérvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Piac tér 10. I. emelet információs pult) is jelentkezhetnek a diákok.

Jelentkezési lapot lehet kérni a Városháza portáján (Városház tér 1.) vagy le lehet tölteni honlapunkról oldalról. Csak a határidőben beérkezett, hiánytalan pályázatokat veszik figyelembe.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.