Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 20. 10:36, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Óvodákat követően beteg gyerekeket segítettek Fehérvár legjobb sportolói

Óvodákat követően beteg gyerekeket segítettek Fehérvár legjobb sportolói

A „Gólokkal az óvodákért, a város legjobb sportolóival\" jótékonysági akció eseményén a Fehérvár AV19, a Fehérvár Enthroners és az Alba Fehérvár játékosai által felajánlott

dedikált mezek 230 ezer forintért, míg az Alba Plaza és a Mol-Vidi FC által licitre bocsájtott labda 70 ezer forintért kelt el, így összesen 300 ezer forinttal támogatták a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztályát. Az adományokat csütörtökön adták át az Alba Plazaban.

„Miután jótékonysági akciót hirdettünk négy fehérvári óvoda javára, rögtön mögénk állt Székesfehérvár Önkormányzata, megduplázva az általunk felajánlott 1 millió forintot. A város legjobb sportolóinak részvételével zajlott játékot követően - a Fehérvár Enthroners Székesfehérvár Divízió I. osztályú amerikaifutball-csapat kezdeményezésére a játékosok aláírt mezeket ajánlottak fel licitálásra, amelynek segítségével újabb 300 ezer forintot gyűjtöttek a a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztály javára.” - hangsúlyozta Szabó Gabriella az Alba Plaza igazgatója.

„A Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány 26 esztendeje működik, elsődleges célja, hogy a gyerekek gyógyulását elősegítse műszerek, különböző eszközök beszerzésével, továbbképzések szervezésével. Minden kezdeményezés, így a sportolók részéről érkező is, az Alapítvány vagyonának gyarapításával hozzájárul ahhoz, hogy gyerekeink jobb körülmények között és jobb eszközök, illetőleg szaktudás által gyógyulhassanak.” - emelte ki a kedvezményezett, Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány képviseletében Dr. Simon Gábor, gyermekgyógyász főorvos.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.