Városlista
2020. április 8, szerda - Dénes

Hírek

2019. November 15. 09:48, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Lilába öltözik vasárnap a Városház tér a koraszülöttek világnapján

Lilába öltözik vasárnap a Városház tér a koraszülöttek világnapján

Vasárnap késő délután lilába öltözik a Püspöki Palota: a koraszülöttek világnapján érintett családok és szimpatizánsok gyűlnek össze, hogy kifejezzék támogatásukat és közös felelősségvállalásukat.

A Színezzük lilára Székesfehérvárt! rendezvény a Városház téren 17 órakor kezdődik, a résztvevőket meleg teával és pogácsával várják a szervezők.

A koraszülöttek világnapja alkalmából szervez közösségi összejövetelt a kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztálya: lilába öltözik a Püspöki Palota, és a kicsi hősök, illetve családjaik részvételével közös éneklésre várnak mindenkit a Te hangodat ismerem program önkénteseivel.

A kezdeményezés lényege, hogy felhívják a figyelmet: a sorstársak nagyon fontos kapaszkodót jelentenek egymásnak, és sok tapasztalatot, információt, segítséget nyújthatnak a teljes családi élethez.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 31. 18:10, kedd | Helyi

Lakossági tájékoztató 2020 március 31-én kedden

A dr. Cser-Palkovics András polgármester által kiadott 2020 március 31-i, keddi lakossági tájékoztató az alábbiakban olvasható.

2020. Március 31. 18:04, kedd | Helyi

Aszfaltozás miatt időszakos korlátozások lesznek csütörtökön a Fiskális úton

Aszfaltozási munkát végeznek április 2-án, csütörtökön a Fiskális út egy szakaszán. Emiatt 8 és 18 óra között időszakos korlátozásokra, lezárásokra kell számítani.

2020. Március 30. 20:06, hétfő | Helyi

Az Értékmentők Online Interjúja Dr. Cser-Palkovics András polgármester úrral

Napi érdekesség.