Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Április 13. 08:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Prostituáltat erőszakolt meg egy nigériai férfi a fővárosban

Prostituáltat erőszakolt meg egy nigériai férfi a fővárosban

Tanulmányi céllal jött Magyarországra az a 22 éves egyetemista férfi, aki a gyanú szerint fojtogatott, majd megerőszakolt egy szexuális szolgáltatást hirdető nőt Budapesten a VII. kerületben a hétvégén.

Szombaton délután tett bejelentést egy nő a rendőrségen, hogy VII. kerületi lakásában megerőszakolta egy férfi. A nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki fel is kereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, a férfi azonban nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni, a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült – közölte a rendőrség.

A nyomozók azonnal elkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. Elemezték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit és ellenőrizték a sértettől kapott információkat is. Így sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, a 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt, akit elfogtak.

A 22 éves – érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező – nigériai férfit szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyetemista tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során