Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Június 08. 10:39, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Sorrendmódosítás július 12-ig - idén duplázott a Kodolányi

Sorrendmódosítás július 12-ig - idén duplázott a Kodolányi

2023. július 12-ig átgondolhatják és módosíthatják a 2023-as általános felvételi eljárásban résztvevők a jelentkezéseik sorrendjét.

A Kodolányi János Egyetemre idén dupla annyian jelentkeztek, mint tavaly. A jelenlegi és korábbi hallgatók a rugalmasságot, a jó hangulatot és az oktatás színvonalát tartják az intézmény fő erősségeinek.

A változtatásra csupán egyszer van lehetőség, amit a felvi.hu-n belül, a „Sorrendmódosítás” menüben lehet megtenni.

Kizárólag a már korábban megjelölt intézmények és képzések, valamint azok finanszírozási formája variálható, új hozzáadására nincs lehetőség.

A Kodolányi János Egyetemen – Magyarország elsők között alapított magánegyetemén – partnerként tekint a hallgatókra, nem csak egy Neptun kódként. Odafigyelnek a hallgatóikra, segítséget biztosítanak egyéni céljaik elérésére, arra törekszenek, hogy a diploma megszerzéséig vezető út élményekkel, a közösségben eltöltött feledhetetlen pillanatokkal legyen kikövezve. Hisznek benne, hogy egy inspiráló, barátságos, stresszmentes közegre és a gyakorlatba könnyen átvezethető tudásra egyaránt szükség van ahhoz, hogy motivált, gondolkodó, emberi és piaci szempontból egyaránt értékes diplomásokat adhassanak a világnak.

A KJE 3 helyszínen, 12 alap- és 5 mesterszakkal, szakirányú továbbképzésekkel, továbbá akkreditált általános- valamint gazdasági nyelvvizsga lehetőségekkel vár mindenkit.

Szerintük az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérje a hallgatókat, hanem az, hogy felkészítse az életre, és megtartó közösségként akár a későbbiekben is része legyen a mindennapjaiknak. Ezt a célt szolgálja karriertámogatás, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóinknak.

Dr. Szabó Péter, az egyetem rektora szerint a „Leghitelesebben mégis a 33 ezer diplomásunk nyomán született eredmények igazolnak minket. A volt kodolányisokból kétszer többen lettek sikeres vállalkozók, mint a hazai felsőoktatás más intézményeinek átlaga, és a nálunk végzett hallgatók átlag felett sikeresek a nemzetközi munkaerőpiacon is.”

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.