Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2017. December 27. 17:31, szerda | Sport
Forrás: feol.hu

Steffes is Koronázókhoz szerződött

Steffes is Koronázókhoz szerződött

Az amerikai Eric Steffes a Wisconsin Badgers együtteséből a Fehérvár Enthroners csapatához szerződött.

Több nemzetközi szakportál is megemlíti, miszerint a székesfehérvári amerikaifutball-csapat és a 25 éves játékos között megállapodás született a transzferről az ünnepek előtt. A 192 centiméter magas, 113 kilogramm súlyú Steffes egy makacs hátsérülés miatt volt kénytelen otthagyni az NFL-ben szereplő Cleveland Browns előbázisát, de az valószínűsíthető, hogy európai tapasztalatszerzés után újból az Egyesült Államokban próbálkozik a Tight Endként és az Offensive Line-ban is bevethető sportoló. A fehérváriak kerete tehát Antonio Roane, Jebrai Regan és Ryan Seaberg után egy újabb tengerentúli idegenlégióssal bővült. Steffes amúgy jól illik a Koronázók átigazolási politikájába, hiszen a Wisconsin Badgers a legmagasabb amerikai egyetemi divízió, az FBS (Division: I-A) tagja.

Pál Tibor Kornél legénysége február elején kezdi meg a felkészülést, amit egy rövid edzőtábor követ márciusban. A magyar mellett az osztrák bajnokságban is érdekelt gárdára az alapszakaszban 13 mérkőzés vár, ami az eredményektől függően akár nőhet is. A klubbal kapcsolatos hír, hogy az egyesület telephelyének szolgáló First Fielden befejeződött az új öltözők kialakítása. A már meglévő, kétszintes épület a felújítás során négy öltözővel bővült, az új vizesblokkok mellett egy játékvezetői szobával, tárolóval és kiszolgáló helyiséggel gazdagodott az egyesület.

feol.hu

Címkék: amerikai foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás