Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Június 09. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-06-09 4:30:00)

JÚNIUS 09. PÉNTEK
Ma zavartalan napsütésre számíthatunk, legfeljebb délután a keleti égbolton jelenhet meg kevés gomolyfelhő. Csapadék természetesen nem fordul elő. A DK-D-i szél eleinte gyenge, mérsékelt, késő délelőttől néha élénkebb lesz. Délután 26, 27 fok körül alakul a csúcshőmérséklet, este 20, 24 fok várható. Éjszaka kezdetben csak kevés fátyolfelhő lehet a város felett, majd az időszak második felétől kell a felhőzet megnövekedésére számítani de csapadék akkor sem várható. A légmozgás gyenge, néha mérsékelt lesz.

JÚNIUS 10. SZOMBAT
Délelőtt a vastagabb, zártabb felhőzetből a város egy-egy részét érintően kisebb záporok előfordulhatnak. Délután lehetnek hosszabb napos időszakok is, azonban kis eséllyel intenzívebb zápor kialakulása sem zárható ki. Az ÉNy-i szél megélénkül, késő délutánig erős széllökésekre is számítani kell. Reggel 13, 15 fok körül alakul a hőmérséklet, a nappali csúcsérték 25, 26 fok közelébe várható. Éjszaka fokozatosan csökken a felhőzet, reggelre már csak gyengén felhős lehet az ég. Csapadék nem fordul elő. Az É-ÉNy-i szél mérsékelt, néha élénkebb lesz.

JÚNIUS 11. VASÁRNAP
Délelőtt hosszabb ideig zavartalan lesz a napsütés, délután is sok napsütés várható de főként a keleti területek felett megnövekedhet a gomolyfelhőzet , estefelé pedig mindenütt megnövekszik a fátyolfelhőzet is. Csapadék nem fordul elő a nap során. Az É-ÉNy-i szelet késő délutánig élénk lökések kísérik. Reggelre 12, 14 fokig csökken a hőmérséklet, délután 26 fok körüli értékeket mutatnak majd a hőmérők. Éjszaka változó fátyolfelhőzet lesz felettünk, csapadékra nem kell számítani. A légmozgás jellemzően gyenge lesz.

FRONTHATÁS
Pénteken időjárási front nem érkezik hozzánk, tüneteket a légkörben zajló melegedés válthat ki az arra érzékenyeknél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.