Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Július 06. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-07-06 4:30:00)

JÚLIUS 06. CSÜTÖRTÖK
Délutánra növekedhet meg némileg a felhőzet és késő délután, estefelé a város kisebb területét érintően akár zápor, zivatar is előfordulhat. Az ÉNy-i szelet napközben élénk lökések kísérik. Erős széllökések csak az esetleges zápor, zivatar idején lehetnek. Délután 30 körüli hőmérsékletre lehet számítani, este 23, 27 fokra számíthatunk. Éjszaka jobbára gyengén, időnként közepesen felhős időre van kilátás, zápor, zivatar kis valószínűséggel este és hajnalban fordulhat elő. Az ÉK-i szél mérsékelt, időnként élénk lesz, erős szél továbbra is csak zápor, zivatar környezetében lehet.

A Velencei-tónál is délelőtt lehet hosszabb ideig zavartalan a napsütés, bár gomolyfelhők megjelenhetnek. Délután kissé több felhőre de akkor is jobbára napos időre van kilátás. Főként az időszak második felétől esetlegesen zápor, zivatar is kialakulhat. Az ÉNy-i szelet élénk lökések kísérik. Délután 30 fok körül alakul a hőmérséklet, az esti órákban 23, 27 fok várható.

JÚLIUS 07. PÉNTEK
Délelőtt is, de délután még inkább erőteljes lesz a gomolyfelhő képződés és a kora reggeli órákban, majd délután is nagyobb eséllyel érintheti a várost zápor, zivatar. A délies szelet napközben időnként élénk lökések kísérik. Reggelre 15, 18 fokig hűl a levegő, délután 29, 31 fok körül alakul a hőmérséklet. Éjszaka gyakran növekszik meg erősen a felhőzet és főként kezdetben lehet még zápor. Az ÉNy-ira forduló szél az éjszaka második felétől megélénkül.

FRONTHATÁS
Csütörtökön időjárási front nem érkezik de igen meleg idő várható. Védekezés a hőség és az erős UV sugárzás ellen A villogó kis a szívre kattintva az időjárás egészségre gyakorolt hatásairól olvashatnak.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Pénteken viszonylag nagyobb eséllyel, szombaton és némileg még vasárnap is kisebb valószínűséggel kell csapadékra számítani. A szél szombaton erősödhet meg tartósabban. A csúcshőmérsékletek 28, 30 fok között alakulnak a hét hátralévő részében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.