Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Július 27. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-07-26 22:00:00)

JÚLIUS 27. CSÜTÖRTÖK
Délelőtt erősen felhős, borongós időre van kilátás, délután csökken a felhőzet, rövid időszakokra előtűnhet a nap. Kisebb eső, zápor a délelőtti, kora délutáni órákban nagyobb eséllyel fordulhat elő. Az ÉNy-i szelet élénk lökések kísérik de késő délelőtt, kora délután erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 21 fok közelében alakul, este 17, 19 fok várható. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, csapadék nem fordul elő. Az ÉNy-i szél mérsékelt, időnként élénk lesz.

A Velencei-tónál is a délelőtt telik felhősebb idővel, délután szakadozik, némileg csökken a felhőzet, elő-elő tűnik a nap. Eső, zápor kora délutánig nagyobb eséllyel fordulhat elő. Az ÉNy-i szelet élénk, a késő délelőtti óráktól időnként erős lökések kísérik. Délután 20 fok körül alakul a hőmérséklet, este 17, 19 fokig hűl a levegő. Éjszaka változóan felhős lesz az ég de csapadék nem várható. Az ÉNy-i szelet időnként élénk lökések kísérik.

JÚLIUS 28. PÉNTEK
A reggeli, kora délelőtti órákban erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet és hosszabb időre is kisüt a nap. Elvétve kisebb zápor előfordulhat. A nyugatias szelet élénk, időnként erős széllökések kísérik. A reggeli hőmérséklet 13, 15, a délutáni 26 fok körül alakul. Éjszaka jobbára gyengén felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Az ÉNy-i szél élénk marad.

FRONTHATÁS
Csütörtökre virradó éjszaka és majd a délelőtt folyamán is a hidegfrontra érzékenyekre hat kedvezőtlenül az időjárás. Délutántól a hidegfronttal összefüggő panaszok enyhülnek ugyanakkor a melegfrontok idején jellemző tünetek jelentkezhetnek az arra érzékenyeknél.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
A hétvégére naposabb idő ígérkezik. Szombaton nem várható csapadék, vasárnap kisebb zápor ugyan nem zárható ki de a valószínűsége jelenleg kicsi. A hőmérséklet csúcsértéke a hétvégén 26, 30 fok körül alakul. A jövő hét elejére pedig visszatér a kánikula.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.