Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2019. November 06. 09:18, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Székesfehérváron ad karácsonyi koncertet Szekeres Adrien

Székesfehérváron ad karácsonyi koncertet Szekeres Adrien

Felcsendülnek majd a legismertebb dalai, de ezúttal, vagyis az adventi turnéja keretében igazi karácsonyi hangulatot varázsol Szekeres Adrien Székesfehérvárra december 22-én,

19 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban. Az énekesnő először hozza el ünnepi dalait a városba.

"Szerintem az éneklés, a zene hozzátartozik a karácsony váráshoz. Lesznek tradicionális olyan dalok is, saját karácsonyi dalok, vagy amik az én nagy slágereim. Ha lehet így fogalmazni nagyon belepasszolnak a témakörbe, mert a szeretetről szólnak, szép érzésekről szólnak, olyanokról, amiket hétköznap nem tudunk egymásnak megfogalmazni, de a zene elmond nekünk ilyen üzeneteket vagy érzéseket." - mondta Szekeres Adrien énekesnő.

Ezek a pillanatok szerinte arra hívják fel a figyelmet, mennyire fontos az, hogy megálljunk, megnyugodjunk egy kicsit advent idején, és minél több időt töltsünk szeretteinkkel.

A székesfehérvári koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. A koncert különlegessége, hogy az énekesnő a székesfehérvári Kodály Zoltán Iskola gyerekkórusával közösen is énekel majd a közönségnek.

"Ez egy különféle műfajokból összeállított műsor, de a közös ebben a zene és zeneszeretet. Karácsonyhoz egészen közel nagy szívvel és lélekkel fogjuk megfogalmazni a szólamokat, a felkészülés pedig nem nehéz dolog, mert a gyerekek nagyon tehetségesek, ének-zenei általános iskola tanulói, akik heti négy énekórán és heti két kóruspróbán tanulják a zene csínját-bínját." - mondta Kneifel Imre a Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium igazgatója.

Az énekesnő többször lép fel gyerekekkel együtt, mert szerinte azok a fellépések még jobban megérintik a közönséget mind hangzásban, dallamban és lélekben egyaránt, hiszen mint mondja, a karácsony a gyermekeké és a gyermekekről szól.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 10:13, szerda | Helyi

Pünkösdi ökotúrák a Sóstó Természetvédelmi Területen

A közel két hónapos kényszerszünet után, most újra indulnak programok a Sóstó Látogatóközpontban. A pünkösdi hosszú hétvége mindhárom napján várjuk a szabadba vágyókat Ökotúrára.

2020. Május 24. 09:45, vasárnap | Helyi

Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható.

2020. Május 23. 10:29, szombat | Helyi

Összefogással valósult meg Fehérváron a mentők kocsifertőtlenítő-állomása

Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával készült el a Mentőállomás mellett az a mentesítő zóna, ahol a mentőautók fertőtlenítése történik.

2020. Május 17. 20:20, vasárnap | Helyi

Amikor a tervezők álma beteljesül - nézze meg milyen csodálatosan zöld az Országzászló tér

Gyönyörű szépen kizöldült a két éve teljesen felújított Országzászló tér és csodálatosan bontja leveleit a tér megmentett nagy platánja is.