Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. November 07. 12:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: feol.hu

Szerelemféltésből késeltek Fehérváron?

Szerelemféltésből késeltek Fehérváron?

Megerősítették: késelés történt Székesfehérvár belvárosában vasárnap délután, fényes nappal.

Egy, lapunkat megkereső, neve elhallgatását kérő informátor elmondása alapján a sértett az egyik belvárosi étteremből ment ki dohányozni a Fő utcából nyíló egyik kis utcába, ahova a feltételezések szerint az állítólagos elkövető követte.

A beszámoló szerint a feltehetően féltékeny, feldúlt elkövető minden előzmény nélkül egyszer csak előrántotta a nála lévő kést és több alkalommal megszúrta a másik férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A fiatalembert a meg nem erősített információk szerint meg kellett műteni, de szerencsére túlélte a támadást.

Az ügyben megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot és az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályát is.

A rendőrség hamar kiadott egy közleményt a történésekkel kapcsolatban. Eszerint november 6-án 15 óra után néhány perccel érkezett lakossági bejelentés arról, hogy a Lakatos utcában található vendéglátóhely hátsó bejáratánál egy ismeretlen személy minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt egy ott tartózkodó 20 éves férfira, majd miután a sértettet a mellkasán, a hasán, valamint a felkarján több késszúrással megsebesítette, elmenekült a helyszínről. Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók néhány órán belül eljutottak egy 23 éves székesfehérvári férfihoz, akit elfogását és előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – november 6-án este gyanúsítottként hallgattak ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Méhes Dóra lapunknak eljuttatott levelében megerősítette, hogy az esethez két mentőegységet riasztottak. A mentők egy fiatal férfit súlyos sérülésekkel, stabil állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba. Részleteket azonban nem árult el a megsebesített férfi jelenlegi állapotáról.

feol.hu

Címkék: belváros, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön