Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 04. 08:01, hétfő | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Szoros meccsen egy góllal győzték le a válogatottat a portugálok

Szoros meccsen egy góllal győzték le a válogatottat a portugálok

Pátkai Máté és Fiola Attila is végigjátszotta a Portugália elleni vb-selejtezőt.

Lettország után az Európa-bajnok portugálok ellen is a kezdőcsapatban kapott helyet Pátkai Máté, ezúttal azonban ott volt a kezdőben hátvédünk, Fiola Attila is.
A vendégek kezdték aktívabban a meccset, az 5. percben C. Ronaldo bombáját kellett a léc alól kipiszkálnia Gulácsinak. Három perccel később Pepe fejese csupán centikkel kerülte el a kapunkat. A 30. percben megfogyatkozott a magyar válogatott, Priskin kapott könyöklésért piros lapot.

A második félidő elején, a 48. percben C. Ronaldo beadását André Silva fejelte néhány lépésről a kapunkba (0-1). Egy perccel később egyenlíthettünk volna, kiváló formában lévő középpályásunk, Pátkai Máté lőtt 15 méterről, kapásból kapu mellé. Ez volt egyébként a mérkőzés legnagyobb magyar gólhelyzete.

A hátralévő időben az emberelőnyben futballozó portugálok magabiztosan őrizték előnyüket, igaz a 92. percben egy pontrúgást követően Fiola fejelhetett kapura, de a portugál hálóőr védte a Vidi védőjének fejesét.

Nagyot küzdött, de végül kikapott a Storck-csapat, ezzel pedig immár matematikai esélyünk sincs arra, hogy kijussunk a 2018-as oroszországi vb-re.

Magyarország 0 - 1 Portugália

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére