Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2021. Július 22. 08:59, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Elfogtak egy drogkereskedőt, akinek angyalföldi lakásában 15 millió forint értékben foglaltak le kábítószert a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

A rendőrök a drogkereskedőről egyik vásárlója ellenőrzésekor szereztek tudomást. A kábítószer elleni osztály nyomozói még múlt szerdán a XIII. kerületben ellenőriztek egy autót, amelynek sofőrjénél öt csomag kábítószert találtak. Az adatok szerint a 29 éves P. Diána heti rendszerességgel vásárolt kábítószert a 49 éves B. Károlytól, aki XIII. kerületi otthonában árulta a drogot.

Az eljárás során a rendőrök a férfit a lakásában elfogták, ott mintegy 4 gramm por alapú, 60 ampullányi és 1,6 liter folyékony kábítószergyanús anyagot, a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, továbbá csaknem 16 millió forint értékű valutát találtak.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt. A nőt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki, ő az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik - írta a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink