Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 31. 10:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Törött kézzel is tolvajt fogott a szabadnapos rendőr

Törött kézzel is tolvajt fogott a szabadnapos rendőr

Gergely Márk őrmester egy soroksári áruház parkolójában tartóztatta fel az alkalmi tolvajt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőre, Gergely Márk rendőr őrmester éppen szabadidejében vásárolt egy XXIII. kerületi áruházban december 18-án, amikor kiabálásra lett figyelmes - közölte a rendőrség.

A rendőr, aki egyébként törött keze miatt betegszabadságát töltötte, egy fiatalembert látott, amint egy férfi után szalad; közben segítségért kiáltott és azt állította, a férfi ellopta a táskáját.

Gergely Márk a feltételezett elkövető után futott és az áruház parkolójában elfogta a férfit, majd értesítette a Tevékenység-irányítási Központot. A kiérkező rendőrök előállították a 25 éves budapesti L. Róbertet, a táska pedig sértetlenül, az azt tartalmazó több mint egymillió forinttal és az okostelefonnal együtt került vissza jogos tulajdonosához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.