Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Április 16. 14:17, hétfő | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Története legnagyobb arányú győzelmét aratta az Enthroners

Története legnagyobb arányú győzelmét aratta az Enthroners

Debütált az osztrák Divízió IV-ben a Fehérvár Enthroners, mégpedig a ligában tavaly utolsó helyen végző Dacia Vikings Superseniors ellen.

Az osztrák csapat nem képvisel komoly játékerőt, ezt a végeredmény is megmutatta, hiszen 68-6-ra nyert az Enthroners, amelyben nem játszottak az amerikaiak.

"Az amerikaiak játékosok nélkül felálló Enthronersben számos junior korú fiatal játékos kapott lehetőséget, és szerezhetett végre értékes meccsrutint" - ír ta a klub facebook-oldala. "De számunkra az a legfontosabb, hogy az elmúlt hetek nehézségei ellenére az osztrák ötödik osztályban is számíthattunk szurkolóink támogatására. Jövő héten vasárnap újra HFL, kiemelkedő jelentőségű összecsapás a Dunaújváros Gorillaz csapata ellen, reméljük minél többen kísértek el minket oda is."

Mint ismert, az Enthroners két vereséggel kezdett a HFL-ben, hazai pályán a Budapest Wolvestól kapott ki, majd alulmaradt Nyíregyházán is. Sérülések is sújtották a csapatot, amelynek támadó alakulata szerezhetett egy kis önbizalmat a gyengébb osztrák ellenféllel szemben a Divízió IV-ben. Ebben a ligában egyételmű cél a feljutás, évről évre előrébb lépve akar a legmagasabb osztályba jutni az Enthroners, ahogy itthon már megtette. Az inkább öregfiúk csapatnak minősülő Suprseniors ellen megtette az első lépést.

Fehérvár Enthroners - Dacia Vikings Superseniors 68-6

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás