Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Február 19. 14:27, hétfő | Kék hírek
Forrás: szekesfehervar.hu

Új tűzoltók érkeztek Székesfehérvárra

Új tűzoltók érkeztek Székesfehérvárra

Öt új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon.

Az új felszerelőket szolgálati helyükön Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Vén Norbert tűzoltó alezredes, kirendeltség-vezető és Benke Dávid Dénes tűzoltó alezredes, parancsnok köszöntötte február 19-én, hétfőn.

A tiszthelyettesek februárban eredményesen teljesítették a Tűzoltó II. részszakképzést, amelynek zárásaként múlt héten a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek.

Magosi Lajos tűzoltó ezredes, katasztrófavédelmi igazgató köszöntőjében gratulált az elért tanulmányi eredményekhez, jó munkát, gördülékeny beilleszkedést, a szakmai fogások elsajátításához sok szorgalmat kívánt a fiataloknak. Az öt új kolléga mellé mentorként egy-egy idősebb tűzoltót jelöltek ki, akik segítik a fiatalok szakmai ismereteinek fejlesztését, tájékoztatják őket a szolgálatellátás lényeges elemeiről, a kiképzés rendjéről és a szolgálati út betartásának módjáról.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.