Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 12. 10:48, hétfő | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Várhatóan szombatig tart a félpályás lezárás a Szilvamag utcában

Várhatóan szombatig tart a félpályás lezárás a Szilvamag utcában

A kedvezőtlen időjárási körülményekre tekintettel a kivitelező erre a hétre halasztotta Maroshegyen, a Szilvamag utcában végzett szennyvíz-gerincvezeték bélelési munkákat.

Várhatóan június 17-én, szombatig félpályás útlezárásra kell számítani a Tordai utcai csatlakozásban, és ezzel párhuzamosan útzárat is bevezetnek, azaz a Tordai utca ideiglenesen zsákutcaként működik.

A szennyvíz-gerincvezeték bélelési munkái zajlanak a Szilvamag utcában.

Emiatt félpályás forgalomkorlátozást vezetnek be a Tordai utca csatlakozásánál a június 12-e, hétfő és június 17-e, szombat közötti időszakban, illetve ideiglenesen zsákutcaként működik majd azon a héten a Tordai utca.

Az előzetesen tervezettnél hosszabb ideig tart a forgalomkorlátozás, mivel – a kivitelező tájékoztatása szerint – a bélelést megelőző csatornatakarítást az ott lerakódott nagymennyiségű anyag nehezíti, illetve a szennyvízcsatorna folyamatos üzeméhez a szennyvíz-átemelést is meg kell oldani. Ez utóbbi indokolja az útzárat, amelynek idején a Tordai utca az Aradi utcától a Szilvamag utca irányába zsákutcaként működik, az útszakaszon található ingatlanok pedig az Aradi és a Nagyszebeni utcák irányából közelíthetők meg és hagyhatók el.

A csatornabélelési munkálatok a fenti szakaszokon túl is folytatódnak majd, ezek pontos ütemezéséről is tájékoztatást fogunk adni. Kérjük a közlekedőket, hogy legyenek figyelemmel a forgalomkorlátozásokra, és köszönjük mindenki türelmét!

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.