Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2023. Augusztus 04. 09:50, péntek | Kék hírek
Forrás: szekesfehervar.hu

Vasárnap Fehérvár-Fradi - készenléti rendőrök is segítik a meccs biztosítását

Vasárnap Fehérvár-Fradi - készenléti rendőrök is segítik a meccs biztosítását

Kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette a rendőrség a vasárnapi labdarúgó mérkőzést.

A Sóstói Stadionban a Fehérvár FC a Ferencvárost fogadja, a Készenléti Rendőrség tizenkét bevetési csoporttal készül a sporteseményre.

A focidrukkerek nagy örömére egy hete megindult a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A hétvégén már a második fordulók zajlanak. Vasárnap, azaz augusztus 6-án este a Fehérvár FC a Sóstói Stadionban fogadja a Ferencváros csapatát. Tekintettel arra, hogy a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú sportesemény, ezért a játékosok mellett erre a meccsre a rendőrök is nagy erőkkel készülnek. A mérkőzés biztosításában a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság mellett a KR is részt vesz.

Hogy a sportot kedvelő és a meccsre kilátogató vendégek minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat, a KR Rendészeti Igazgatósága 12 bevetési csoporttal segíti a Fejér vármegyei rendőrök munkáját.

A helyi egységeken túl a sporteseményen, illetve annak környékén mintegy 150 készenléti rendőr is jelen lesz közel 30 gépkocsival.

A csapatszolgálati feladatok levezénylése érdekében a nagy létszámra tekintettel a helyszínen műveletirányító parancsnok is részt vesz a KR részéről.

A drukkereket arra kéri a hatóság, a meccsre érkezve, a focimérkőzés alatt és onnan távozva is tartsák be a rendezők és a rendőrök utasításait, hogy az esemény valóban a sport öröméről szólhasson! A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szurkolói rendbontások megelőzésével kapcsolatban kisfilmet készített korábban, mely itt látható.

Hogy milyen feladatok hárulnak a rendőrökre egy-egy meccsbiztosítás kapcsán, arról korábban a Fehérvár Televízió készített összeállítást.

https://www.youtube.com/watch?v=7asrw7jqbbk

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás