Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Július 04. 11:20, szerda | Kék hírek
Forrás: szekesfehervar.hu

Veszélyes anyagot szállító teherautó balesete az M7-esen

Veszélyes anyagot szállító teherautó balesete az M7-esen

Maró folyadékot szállító teherautó hajtott le az M7-es autópályáról éjszaka Székesfehérvárnál.

A Siófok felől Budapest irányába tartó pótkocsis jármű a szalagkorlátot és a vadkerítést is átszakítva, az úttól körülbelül húsz méterre a búzaföldön állt meg. A teherautó sofőrjét a megyeszékhely hivatásos tűzoltói emelték ki a vezetőfülkéből.

A férfi a mentők tájékoztatása alapján a balesetben nem sérült meg, ám rosszulléte miatt kivizsgálásra kórházba szállították.

A jármű elektronikai eszközöket, a pótkocsiján pedig korábban veszélyes anyagok szállítására használt, tisztítatlan IBC tartályt, fedett fém vödröket és műanyag hordókat, valamint több raklapon, kannákban nátrium-hidroxid oldatot szállított. Ezek a tárolóedények a balesetben összeborultak, ugyanakkor a kannák nem rongálódtak meg, és a veszélyes anyag sem folyt ki. A katasztrófavédelmi mobil labor a veszélyes áruk közúti szállítására, vagyis az ADR-re vonatkozó szabályok betartását ellenőrizte. A tűzoltók áramtalanították a teherautót. A rakomány elszállításáról a fuvarozó vállalat gondoskodik.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön