Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2019. Augusztus 27. 22:20, kedd | Belföld
Forrás: infofehervar.hu

V.Sàrosd Kapa-Kupa MTD Hungária Nagydíj

V.Sàrosd Kapa-Kupa MTD Hungária Nagydíj

Az idő rohanàsàt nem is tudnànk jobban szemléltetni annàl,mint hogy 2019-ben màr az V.Sàrosd Kapa-Kupa kerül megrendezésre, Augusztus utolsó hétvégéjén.

A hatalmas érdeklődés mutatkozik az idei viadalra,hiszen a szabad rajthelyek 5 nap alatt elfogytak,így hatvan futamot làthatnak a kilàtogató vendégek,szúrkolók!
A versenyzők regisztràciója alapjàn elmondhatjuk, hogy 12 Megye 38 településéről érkezik az az 54 gazda és 6 gazdasszony,akik megpróbàljàk elhódítani a Kapa-Kupàt,velejàró elismerést és az értékes díjakat.

A majd 600 méteres pàlyàn a màr jól bevàlt akadàlyok mellett , újjabbak is elhelyezésre kerülnek,így próbàlva felborítani a erőviszonyokat gépek,és hajtóik között...a viadalok történetének legnehezebb pàlyàja fog megépülni a verseny helyszínén,melynek helyszíne most is a Lovaspàlya lesz...

A versenyzői létszàm növekedése mellett a szakmai kiàllítók is évről évre többen vannak,a kertigépes piac meghatàrozó szereplőivel is talàlkozhatnak az érdeklődők...első kézből tàjékozódhatnak a termékekről, esetenként ki is próbàlhatjàk őket!
A rendezvény szàmos gyerekprogrammal is erősödik, nyuszi simogató kreatív jàtszóhàz csillàmtetovàlàs,arcfestês,óriàs homokozó is vàrja a csalàdok legkissebb tagjait.
Kuriózumként a nagyszünetben chilipaprika evő versenyre is belehet nevezni...vagy sör marionettel is próbàlkozhatnak a bàtrabb vendégek...

Àllandó eleme a Kapa-Kupànak a veteràn làncfűrészes bemutató, a Làncfűrészes fafaragàs, a Kézműves utca,vagy éppen a Gasztroudvar...

A Versenyek végeztével a kapàlógépek felvonulàsra indulnak a Községben,Majd megkezdődnek a színpadi programok is amik,egészen 22-óràig nyújtanak szórakózàsi lehetőséget
A kommentàtori àllàsban a rendezvény szakkommentátora Loràn Barnabàs Trabarna fogja fricskàkat szórni,és a hangulatot fokozni...!

Mindenkit szeretettel várunk!!
A rendezvény làtogatàsa Díjtalan!!

infofehervar.hu

Címkék: Kapa-Kupa, sárosd

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 18:10, hétfő | Belföld

Utolsó pillanatban mentette meg a rendőr a veszprémi fiatalt

Véget akart vetni életének egy fiatal Veszprémben.

2022. Augusztus 08. 17:01, hétfő | Belföld

Élet Mentő Pont védjegyet kapott három debreceni intézmény

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Élet Mentő Pont védjegyét kapta meg három debreceni intézmény: a Déri múzeum, az Aquaticum termál és wellness szálló, valamint a HBZ zárcentrum.

2022. Augusztus 08. 12:03, hétfő | Belföld

Határsértőket rabolt ki egy férfi és fia a román határ közelében

Határsértőket rabolt ki egy férfi és fia a román határ közelében, Csongrád-Csanád megyében, elfogták őket, a bíróság elrendelte letartóztatásukat - tájékoztatta a megyei főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 08. 09:04, hétfő | Belföld

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy személykocsival ütközött - ismerteti honlapján a rendőrség.