Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. November 29. 17:09, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Zsebtolvajokat fogtak a rendőrök

Zsebtolvajokat fogtak a rendőrök

Feltételezett zsebtolvajokat fogtak el a fővárosi rendőrök. A gyanú szerint a páros egy gyorsétteremben emelt el egy tárcát és egy mobiltelefont. Utóbbit a tolvaj visszatette, amikor látta, hogy törött a kijelzője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya folytat eljárást a 31 éves budapesti M. Zsolttal és 36 éves T. Istvánnal szemben, akiket 2021. november 23-án délután zsebtolvajlás közben értek tetten egy VIII. kerületi üzletközpontban a rendőrök – közölte a rendőrség.

A nyomozók gyanúja szerint M. Zsolt az egyik gyorsétteremben ült le, majd egy székre terített kabátban kezdett turkálni, miközben társa figyeléssel és takarásával segítette. A zsebes egy mobiltelefont talált, de visszatette, mert törött volt a kijelzője. Ezután egy másik asztalhoz mentek, ahol M. Zsolt elterelte a következő kiszemelt áldozat figyelmét, amíg T. István észrevétlenül magához vette annak pénztárcáját.

Az áruházban tartózkodó rendőrök a két férfit a helyszínen elfogták, majd a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Azt még vizsgálják, hogy a két férfinak köze lehet-e további hasonló bűncselekményekhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.