Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Programok | Családi

Hatodik alkalommal szervezik meg a Gyereket a magasba flashmobot

Jún. 10. Szom 11:00
| Fejér, Székesfehérvár

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét,

 melyhez Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület is csatlakozik. Idén flashmob formájában valósul meg a program, melynek üzenete, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalva ezzel arra, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot.

A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a SZÉNA Egyesület honlapján lehet megtalálni, és az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat. A flashmobot - határon innen és túl – 33 helyszínen rendezik meg egyidejűleg, 2023. június 10-én. A körtáncot követően – pontban 11 órakor – minden helyszínen a magasba emelik a gyermekeket.

A székesfehérvári esemény a Borsófesztivál keretében valósul meg a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. A körtáncban résztvevő gyerekek csillámtetoválást kapnak ajándékba. A szervezők azt kérik a flashmobon és a gyerekemelésen résztvevőktől, hogy lehetőség szerint fehér felsőben érkezzenek.

 

szekesfehervar.hu

Fejér, Székesfehérvár