Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Programok | Színház

Retro show a Díváktól a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar színpadán

Sze. 28. Csüt 19:00
| Fejér, Székesfehérvár

A 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb külföldi és magyar slágereiből hallhat válogatást a közönség szeptember 28-án,

 csütörtökön este a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán. A Dívák, azaz Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit műsora 19 órakor kezdődik. Az előadásra már válthatók jegyek a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Abba, Boney M., Donna Summer, Szűcs Judith, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter – csak néhány név azok közül, akiknek jól ismert dalai elhangoznak a Dívák produkció estjén.

A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadára három népszerű színésznő-énekesnő érkezik: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit repíti vissza a hallgatóságot az időben a dalok szárnyán. Három típus, három hajszín, három hangszín – ami azonos bennük, az a barátságuk, ami húsz éve töretlen. A budapesti Mouline Rouge színpadán léptek fel először együtt, azóta sok száz előadáson szerzett feledhetetlen pillanatokat a közönségnek a három csodálatos hangú, irigylésre méltóan szép és mindig elegáns művésznő.

A három színésznőt minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen régóta sikeresek a pályán. Détár Enikő nemcsak filmek, sorozatok, színházi előadások szereplőjeként, hanem műsorvezetőként is bizonyított már. Játszott többek között a Madách-ban, a Vidám Színpadon és a Turay Ida Színházban. Fésűs Nelly szerepelt a Budapesti Operettszínházban és a fehérvári Vörösmarty Színházban, három évig volt a Moulin Rouge dívája, Détár Enikőhöz hasonlóan őt is több televíziós showműsorban és sorozatban láthatták a nézők. Ladinek Judit táncosként lett a Madách Színház tagja, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakának elvégzése után már színésznőként tért vissza a színházba, ahol számos népszerű darabban szerepelt.

A Dívák című előadásra már lehet jegyet vásárolni online a www. fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig szeptember 5-től a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

 

szekesfehervar.hu

 

Fejér, Székesfehérvár