Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Programok | Családi

Szombaton rendezik a 7. Vízivárosi Kölyök Juniálist az OBI parkolóban

Jún. 25. Szom
| Fejér, Székesfehérvár

Két év kihagyás után ismét megrendezik a Vízivárosi Kölyök Juniálist 2022. június 25-én, szombaton az OBI áruház parkolójában.

A Pitypang zenekar koncertjével, óriás játékokkal, ovis hétpróbával várják a fehérvári gyerekeket, és játékos időtöltést kínálnak a kitelepülő közszolgáltatók és a kéklámpások is.

„Az elmúlt két év megtanította, hogy mennyire fontos a közösségi élet, az, hogy egymás társaságában tudjunk örömöket megélni. Kellenek a közös élmények, a programok, a tapasztalatok, a beszélgetések és ezt a gyerekeken keresztül élhetjük meg a legjobban. A megmozdulások, az összejövetelek segítenek abban, hogy mindenki megtalálja az örömét. Az egész a szeretetről, az egymás iránti figyelemről szól, és ezt megtanulják a gyerekeink is!” – hangsúlyozta a programot beharangozó sajtótájékoztatón Dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselője. Hozzátette, az egyéni boldogulás mellett éppolyan fontos a közösségi összetartás, és képviselőként szeretné, ha a városrésznek és Székesfehérvárnak erős közösségei lennének.

A Pitypang zenekar is várja a gyerekeket

A programokat Pisch Norbert főszervező, az ART Kulturális Egyesület elnöke ismertette. Elhangzott, hogy a Vízivárosi Kölyök Juniálist szombaton 9.30 órakor nyitják meg, melyet a Pitypang zenekar koncertje követ, majd 10.00 órakor kezdődik az ovis hétpróba játékos ügyességi, mozgásos feladatokkal. Egész nap lesznek óriás játékok, emellett játékos módon kapcsolódnak a programhoz a kéklámpások – rendőrség, tűzoltóság – és a városi közszolgáltató cégek, a SZÉPHŐ, a Fejérvíz, a Városgondnokság és a Depónia.

A 14.00 óráig tartó programon ingyenes a részvétel, szeretettel várják a kisgyermekes családokat a Vízivárosból és egész Székesfehérvárról.

 

szekesfehervar.hu

Fejér, Székesfehérvár
Címkék: gyerekek, OBI, víziváros