Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Szeptember 28. 17:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Ezekiel Henty: Újabb nehéz mérkőzés vár ránk!

Ezekiel Henty: Újabb nehéz mérkőzés vár ránk!

Támadónk azt is elárulta, hogy nagyon várja már, hogy megszerezze a második NB I-es gólját is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a Vidi begyűjtse a 3 pontot.

"Több szempontból is érdekes mérkőzés vár ránk szombaton a DVTK ellen. Egyrészt hozzánk hasonlóan ők is egy másik csapat stadionjában rendezik a hazai találkozóikat, másrészt az utóbbi hetekben az elért eredményeik alapján mondhatnánk azt is, hogy nincsenek jó formában, de ez nem fedi a valóságot, mert egyszer sem játszottak alárendelt szerepet, sokkal inkább a szerencsével álltak hadilábon. Éppen ezért biztos, hogy nehéz meccs vár ránk, amit egy rendkívül impozáns stadionban, vélhetően egy kiválóan előkészített pályán fogunk lejátszani. Mindenképp a 3 pont megszerzése a legfőbb célunk, ennek szellemében készültünk egész héten. A magam részéről nagyon várom, hogy megszerezzem a második gólomat is az NB I-ben, de persze ennél sokkal fontosabb, hogy a csapat nyerjen" - nyilatkozta Ezekiel Henty.

STATISZTIKA

Eddig 14-szer győztünk a DVTK ellen idegenben
Átlagosan 2.5 gól születik ebben a párosításban.

Együttesünk eddig 64 alkalommal mérkőzött meg a Diósgyőrrel a legmagasabb osztályban, a mérleg 9 döntetlen mellett 35 győzelem és 20 vereség, a gólarány 97-62 a Vidi javára. Vendégként sem szerepelünk rosszul a DVTK ellen, hiszen az eddigi 32 diósgyőri fellépésen 14 piros-kék siker született, a hazaiak is 14 diadalt ünnepelhettek és mindössze 4 alkalommal osztoztak meg a csapatok a pontokon, a gólarány itt 40-36 a vendéglátó javára.

További adatok a vidi.hu oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.