Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Június 19. 07:12, hétfő | Helyi
Forrás: vidi.hu

Háromgólos győzelem az MFK Ruzomberok ellen (videó)

Háromgólos győzelem az MFK Ruzomberok ellen (videó)

Második felkészülési mérkőzésünket is megnyertük az ausztriai edzőtáborban. A felkészülési időszak második edzőmérkőzésén a szlovákiai MFK Ruzomberok ellen léptünk pályára.

Kezdőként ezúttal a Kovácsik – Nego, Juhász, Fejes, Stopira – Bódi, Varga, Hadzic, Suljic – Lazovics, Scsepovics tizenegy kapott lehetőséget.
Az első veszélyes támadást mi vezettük a negyedik percben: Lazovics indította a jobbszélen induló Bódit, akinek éles beadására Suljic érkezett, de kicsit hosszú volt a labda. A 10. percben Lazovics szöglete után Stopira fejelt kapura, de a labda elakadt a hátvédekkel birkózó Juhászban, majd a lepattanónál Scsepovicsot akadályozták meg a gólszerzésben a szlovák védők.

Hét perccel később Suljic indult meg lendületesen a felezővonaltól, majd Scsepovicshoz játszott, aki higgadtan ellőtte Macik mellett a labdát (1-0). Az első Kovácsik-védésre 23 percet kellett várni, ekkor kapusunk Kupec erős, de középre tartó labdáját hárította. A 32. percben egy mintaszerű bal oldali támadás után növeltük az előnyünket – Suljic, Stopira, Scsepovics volt a labda útja, szerb csatárunk centerezésére balhátvédünk és Lazovics is érkezett középen, végül utóbbi passzolta a labdát a hálóba (2-0). Az első félidőben nem volt több helyzet, kétgólos vezetéssel ért véget a játékrész.

A második negyvenöt percre Bódi Ádám helyett Szolnoki Roland lépett pályára, Loic Nego pedig jobbszélsőként folytatta. Hat perce tartott a félidő, amikor Lazovics játszotta a labdát Scsepovicshoz, de támadónk éles szögből ezúttal nem talált kaput. Az 56. percben Varga végzett el gyorsan egy szabadrúgást, Stopira beadására pedig Scsepovics érkezett a csereként beálló Jozef Menich mellett, a labda végül a szlovák hátvédről pattant a kapuba (3-0).

A 68. percben történt cserék után a kezdőcsapatból már senki nem volt a pályán, ekkor már a Horváth – Szolnoki, Mocsi, Burka, Tamás Krisztián – Szabó Bence, Barczi, Pátkai, Kovács István – Maric, Géresi felállásban játszottunk. A 75. perben ellenfelünk is veszélyeztetett, Jan Maslo fejese kerülte el a kaput. Tizenegy perccel később Maric vállalkozott egy távoli lövésre, bombáját a rózsahegyi kapus bravúrral védte. A mérkőzés végén még mindkét kapusnak volt dolga – először a fiatal Szabó Bence tekerését szedte ki a jobb felsőből Macik, majd Horváth Tamás védett egy közeli fejest, így háromgólos győzelemmel zártuk a második edzőmeccset.

Gólösszefoglaló:

Címkék: foci, videoton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.