Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Október 24. 09:08, kedd | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Marko Nikolics: "Jó körülmények között egy jó csapat fogad minket"

Marko Nikolics:

A vezetőedző elárulta, komolyan készülnek az NB III-ban jó formát mutató Dabas ellen. Nyilatkozik a dabasiak edzője is, valamint szurkolói információkat is olvashatnak.

Biztos vagyok benne, hogy nehezebb dolgunk lesz, mint az előző körben a Mohács ellen. Jó körülmények között egy jó csapat fogad majd minket, komolyan felkészültünk a találkozóra. Olyan kerettel utazunk, amelynek elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ott legyünk a következő körben. Elképzelhető, hogy lesz némi változtatás a legutóbbi kezdőcsapathoz képest, de tiszteljük a Magyar Kupát és természetesen tiszteljük ellenfelünket is. Két-három mérkőzését láttuk a Dabasnak, ebből sikerült némi információt szereznünk a játékukról, de leginkább az érdekel, hogy a saját teljesítményünk rendben legyen” - nyilatkozta a Dabas elleni kupamérkőzés előtt Marko Nikolics.

Erős Károly: "Ezen a meccsen mi csak nyerhetünk"

Az előző bajnokságban, amikor átvettem a csapatot a bennmaradás volt a cél, hiszen télen kiesőhelyen fordultunk – ezt sikerült teljesíteni. Nyáron egy új csapat építésébe kezdtünk, olyan játékosokat igazoltunk, akik még szeretnének a futballban elérni valamit. Ennek köszönhetően egy erős keretet sikerült létrehozni. Jellemző ránk, hogy szeretnénk focizni a meccseken, nem csak kivárásra játszunk, vagy brusztolunk. Ezek az eredményekben is megmutatkoznak, két élcsapatot is sikerült legyőznünk jó játékkal. Vannak NB I-es múltú játékosaink is, Fritz Attila például a Honvédben, Csepregi és Fitos a Fradiban szerepelt, de többek között Makrai, vagy Szűcs is rutinos játékos. Mellettük vannak olyan fiatalok, akik szeretnének magasabb szinten játszani, szóval rendben van a fiatalok és az idősebbek aránya. Nyáron egy erőnléti edző is csatlakozott a stábhoz, próbálunk a profi szinthez közelíteni. A körülmények adottak nálunk, középtávú célunk az, hogy NB II-ben legyen a csapat. A sorsoláskor örültünk, hogy az ország legjobb csapata érkezik, nekünk ez egy ünnep lesz. Arról beszéltünk a meccs előtti utolsó edzést követően, hogy nem minden héten lehet tétmérkőzést játszani egy NB I-es csapat, a listavezető ellen, szeretnénk ezt kiélvezni. Nem feltartott kézzel játszunk majd, kimondottan várjuk ezt a mérkőzést, ezen a meccsen mi csak nyerhetünk. Szeretnénk, ha ez a kupatalálkozó hírét vinné annak, hogy valami alakul a dabasi labdarúgásban!” - nyilatkozta a dabasiak edzője, a korábbi válogatott labdarúgó, Erős Károly.

Szurkolói információk az FC Dabas elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

Szurkolói busz nem indul, a felnőtt jegyek 1200 forintba kerülnek majd, diákok és nyugdíjasok 800 forintért is megválthatják belépőiket.

A Mohácsi TE 1888 elleni sikerrel csapatunk a legjobb 64 együttes közé került a Magyar Kupa 2017-18-as kiírásában. A következő "állomás" Dabas lesz, ahol a helyi gárda ellen október 24-én 13:30-as kezdettel lép fel a Vidi.

JEGYVÁSÁRLÁS

A találkozóra jegyet a helyszíni, 12:30-kor nyitó vendégpénztárnál lehet majd váltani. A felnőtt jegyek 1200 forintba kerülnek majd, a diákok és nyugdíjasok igazolvány felmutatása mellett 800 forintért is hozzájuthatnak belépőikhez.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK, MEGKÖZELÍTÉS, KISZOLGÁLÁS

Az FC Dabas elleni Magyar Kupa-találkozóra szurkolói busz nem indul. Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a dabasi stadionnál nincs vendégparkoló, a gépjárművel érkezők a stadion környékén tudnak megállni. A vendégszektort a Pálya utca felől lehet megközelíteni.

A rendezők beléptetéskor a ruházatot átvizsgálhatják. A vendégszektorban büfé lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben