Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 26. 06:49, szerda | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Szurkolói információk a Girondins Bordeaux elleni első találkozóra

Szurkolói információk a Girondins Bordeaux elleni első találkozóra

A Vidi jövő csütörtökön 20:30-kor Franciaországban kezdi a párharcot; a jegyek egységesen 12 euróba kerülnek majd - a francia szervezők tájékoztatása szerint.

A Vidi július 27-én, csütörtökön 20:30-kor a Bordeaux-i Stade Matmut Atlantique-ban, más néven a Nouveau Stade de Bordeaux-ban lép pályára az FC Girondins de Bordeaux ellen az Európa Liga harmadik selejtezőkörének odavágóján.

Mint ismeretes, az első párharc során a máltai Balzan FC ellen csapatunk 5-3-as összesítéssel lépett tovább, míg a másodikban 4-1-gyel ejtette ki a Nomme Kalju FC-t.

A Matmut Atlantique befogadóképessége 42115 fő, az út a Bordeaux-Mérignac Repülőtérről tömegközlekedéssel nagyjából körülbelül 90 perc, míg taxival 20 perc köré tehető.

A Stade Matmut Atlantique stadionban összesen 500 helyet biztosítanak a Videoton FC szurkolói számára. A stadion kapui másfél órával a mérkőzés előtt, 19 órakor nyitnak, de a belépőket már 17:30-tól megvásárolhatják majd a drukkerek.

A jegyek egységesen 12 euróba kerülnek, megvételükre kizárólag mérkőzésnapon lesz lehetőség készpénzzel vagy bankkártyával - tájékoztatott a francia klub. A jegypénztár a stadion "Nord", azaz északi oldalának "V" jelű kapuja mellett található (a létesítménybe való belépés is itt lesz lehetséges), kilátogató szurkolóink az 52-es szektorból tekinthetik meg a találkozót.

  • A Videoton Klub nem szervez utazást a mérkőzésre.

FONTOS!
Bordeaux-ban nincs magyar külképviselet, Párizsban viszont nagykövetség és konzuli hivatal is található.

Konzuli tájékoztató

Utazási tanácsok a Franciaországba utazók részére a vidi.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.