Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2010. Március 07. 08:30, vasárnap | Helyi
Forrás: www.szekesfehervar.hu

Tolvajok, újabb trükkökkel a nagyáruházak parkolóiban

Tolvajok, újabb trükkökkel a nagyáruházak parkolóiban

Új trükköt vetettek be az utóbbi időben Fehérváron a tolvajok. Több bejelentés érkezett január óta a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, amiben a sértettek arról számoltak be, hogy úgy lopták meg őket ismeretlenek a saját gépkoc

A tolvajok másik „jól bevált” módszere, hogy amíg a sértett a gépkocsi csomagtartójába pakol a bevásárló kocsiból, addig az elkövető az autó utasterében hagyott értékeit kiveszi a gépkocsiból. Ezeket a bűncselekményeket jellemzően a nagyáruházak parkolóiban követtik el. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a nagyáruházak parkolóiban a bevásárlások után, a pakolás közben és után is figyeljenek értékeikre! Táskájukat, pénztárcájukat ne hagyják őrizetlenül! Amennyiben kinyitják az ajtót, vagy kiszállnak az autóból, azt vegyék magukhoz! Ha mégis bűncselekmény áldozatává válnak, jól figyeljék meg az elkövetők személyleírását, és menekülési útvonalát, illetve az általuk esetlegesen meneküléshez használt gépkocsi típusát, rendszámát, majd azonnal értesítsék a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén, hogy a járőrök azonnal az elkövetők nyomába eredhessenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.