Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Október 12. 17:10, csütörtök | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Válogatott mérkőzések után újra bajnokik – Balmazújvárosba utazik a Vidi

Válogatott mérkőzések után újra bajnokik – Balmazújvárosba utazik a Vidi

Október 14-én, szombaton 15:30 órai kezdettel a tabella utolsó helyén álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata ellen folytatja a bajnokságot a Videoton, idegenben.

A bajnokság egyharmada eltelt, minden csapat játszott már mindenkivel, egy alkalommal. Az első fordulóban, Felcsúton 1-1-re végzett egymással a két gárda, a mieink gólját Lazovics szerezte.

  • Suljic Asmir: "Hiba lenne a helyezések alapján azt gondolnunk, hogy könnyű mérkőzés vár ránk"

Támadónk szerint nem kovácsolhat előnyt a hazai csapat abból, hogy Horváth Ferenc jól ismeri a Vidi-játékosok többségét.

"Szombaton az első látogat az utolsó otthonába, ugyanakkor hatalmas hiba lenne a helyezések alapján azt gondolnunk, hogy könnyű találkozó vár ránk. Az első fordulóban már játszottunk hazai környezetben a Balmazújvárossal, így a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy mennyire masszív csapatról is van szó. Legutóbb pedig a Ferencváros dolgát is igen komolyan megnehezítették, félóra játék után már 2-0-ra vezettek. Igaz, hogy végül nyerni tudott a Fradi, de nagyon meg kellett küzdeniük a 3 pontért. Úgy gondolom, ránk is hasonlóan nehéz meccs vár, nekünk is a legjobbunkat kell nyújtanunk a siker érdekében. Az, hogy Horváth Ferenc jó néhány játékost ismer a Vidiből összességében nem hiszem, hogy nagy előnyt jelentene a Balmazújváros számára, ahogy nekünk sem előny az, hogy ismerjük Horváth Ferencet. Az utóbbi időben sajnos többször is előfordult akár egy meccsen belül is, hogy megmutattuk mindkét arcunkat. Elég, ha csak a DVTK elleni legutóbbi bajnokinkra gondolunk, amikor az első félidőben gyengén futballoztunk, majd a második játékrészben már sikerült úgy játszanunk, ahogy az a Viditől elvárható. Bízom benne, hogy most már nem lesznek gyengébb periódusaink egy-egy mérkőzés során. Ehhez szerintem leginkább a fejekben kell rendet tennünk, hiszen csapatként is, és az egyéni képességeket figyelembe véve is mi vagyunk a legjobbak. Mindenképp bizakodó vagyok, hiszen nagyon jó munkát végeztünk a héten" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Suljic Asmir.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben